Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10682

Кратки характеристики:

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Flash Professional CS6!


Кратко описание:

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Flash Professional CS6!

Няма информация

Световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Тя ви предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение - официален учебен курс от Adobe Systems Inc., разработен от експертите на Adobe.

Adobe Flash Professional CS6, официален курс на Adobe Systems, съдържа 10 урока. Книгата разглежда основите за разучаването на Adobe Flash Professional и предоставя безброй много съвети и техники, които ще ви помогнат да повишите вашата производителност при работа с програмата. Можете да прочетете книгата отначало до край или пък да изберете само тези уроци, които ви интересуват.

Научете се как да създавате проекти на Flash със сложна анимация, да импортирате видео и звукови файлове, и да интегрирате бутони със завладяваща интерактивност, като използвате ActionScript. Мощни нови възможности, като например симулатора за работа с мобилни устройства, контроли за управление на слоеве и записване на анимациите като листове с изображения или последователности от PNG, и новата възможност за използване на фиксиране с инверсна кинематика, правят разработването на вашия проект на Flash бързо, лесно и забавно.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга:

  • Програмата Adobe Flash Professional CS6 за Windows или Mac OS (Софтуерът не е включен).


В комплекта на книгата се включва DVD-ROM с файлове към уроците и 2 часа подбрани видеолекции от курса Adobe Flash Professional CS6:Learn by Video.

Забележка: Официален курс на Adobe Systems не заменя документацията, поддръжката, актуализациите и други ползи от използването на регистрирана версия на Adobe Flash Professional.

"Официален курс на Adobe Systems е без съмнение най-добрият учебен материал на пазара. Включено е всичко, от което се нуждаете, за да усвоите програмата: ясни обяснения, указания стъпка по стъпка и файлове за практически проекти."
Барбара Байндър

 

Формат: 16.50см x 23.60см , мека корица
ISBN: 9789546562647
Страници: 536

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Книга Adobe Flash Professional CS6. Официален курс на Adobe Systems - 1бр.

DVD-ROM с файлове към уроците и 2 часа подбрани видеолекции от курса Adobe Flash Professional CS6:Learn by Video - 1бр.