Вашата количка е празна!
Меню
Код: 17085 SKU: MMMI0000985N

Кратки характеристики:

  • 2 входа за фантомно захранване XLR/TRS
  • Стандартен 3,5-милиметров вход за микрофон със захранване чрез кабел

  • Цялостно ръчно управление и гъвкаво боравене за професионална употреба

  •  Компактна, олекотена конструкция с тегло 187г.


Кратки характеристики:

  • 2 входа за фантомно захранване XLR/TRS
  • Стандартен 3,5-милиметров вход за микрофон със захранване чрез кабел

  • Цялостно ръчно управление и гъвкаво боравене за професионална употреба

  •  Компактна, олекотена конструкция с тегло 187г.

  • Доставка ?
    Доставката се изпълнява в рамките на до два работни дни. Направете поръчка до 16:00ч. и ще бъде обработена още днес!
  • Гаранция: 24 месеца
Няма информация

Страхотен звук със слаб шум:


При свързване чрез приставката за няколко интерфейса на съвместимия фотоапарат с вграден интерфейс за цифров аудио сигнал същият се пренася директно към фотоапарата в цифров вид, така че не се получава влошаване. Благодарение на обикновен превключвател се осигурява и съвместимост с широк набор от фотоапарати, които използват аналогов интерфейс.

 

Гъвкава свързаност:
За вход са осигурени два комбинирани жака XLR/TRS и един 3,5-милиметров стерео минижак за микрофон. Комбинираните жакове XLR/TRS могат да се превключват за линеен вход, вход за микрофон или вход за микрофон с 48 V фантомно захранване.

 

Гъвкаво разполагане:
Висока степен на гъвкавост за употреба в комбинация с професионални аксесоари и клетки за фотоапарати. В комплекта се предоставят и аудио кабели за удължаване, чрез които XLR адаптерът може да се постави върху съответното оборудване и да се регулира според нуждите.

 

Безжична връзка:
Просто поставете XLR адаптерът към приставката за няколко интерфейса на съвместим за целта фотоапарат за пряко захранване и аудиовръзки, без да са необходими допълнителни кабели или батерии. Приставката за няколко интерфейса на Sony осигурява интелигентна свързаност и контрол за различни аксесоари, предоставяйки максимална гъвкавост и мобилност за снимане с α-система.

 

Механично потискане на шума:
Усъвършенстван дизайн за абсорбиране на удари и вибрации, което ефективно намалява шума от ниски честоти при пипане с ръка, които биха могли да влошат аудио качеството. Опцията за директно монтиране на фотоапарата без допълнителни свързващи кабели също намалява риска от шум при пипане, който би могъл да съсипе звукозаписа.

 

Цялостен контрол:
Възможността за цялостен контрол по време на запис може много да подпомогне работата при постпродукцията. Осигурени са контроли за нивото на запис (АВТОМ./РЪЧНО), за връзката за ниво на запис (ВХОД 1 – ВХОД 2), атенюатор и филтър с нисък профил (100/300 Hz).

 

Включва супер-насочен микрофон тип "пушка":
Комплектът включва супернасочен монофоничен микрофон (ECM-XM1), протектор с изкуствена козина за намаляване на шума от вятъра.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 299.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 299.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Микрофон Sony XLR-K3M Dual-Channel Digital XLR Audio Adapter Kit