Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 12265

Кратки характеристики:

  • фокусно разстояние: 70 - 300mm
  • светлосила: f/4.5 - 6.3
  • оптична схема: 14 елемента в 10 групи
  • брой ламели: 7 заоблени
  • минимално предметно разстояние: 1.1м.
  • зрителен ъгъл: 22° 50' - 5° 20'
  • резба за филтри: 58мм.
  • размери: 72 x 125мм.
  • тегло: 400гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • фокусно разстояние: 70 - 300mm
  • светлосила: f/4.5 - 6.3
  • оптична схема: 14 елемента в 10 групи
  • брой ламели: 7 заоблени
  • минимално предметно разстояние: 1.1м.
  • зрителен ъгъл: 22° 50' - 5° 20'
  • резба за филтри: 58мм.
  • размери: 72 x 125мм.
  • тегло: 400гр.
Пълни характеристики
Тип обектив Нагоре
Характеристики

Със стабилизация

Подходящи за видео

Варио / Твърди

Варио обективи

Според фокусното разстояние

Телеобективи - варио

Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

70-300 mm

105-450 mm при APS-C (1.5x)

Оптична схема

14 елемента в 10 групи (1 елемент от ED стъкло)

Ламели на диафрагмата

7 броя заоблени)

Максимална светлосила

f/4,5 – 6,3

Минимална светлосила

f/22 – 32

Зрителен ъгъл

22°50′ – 5°20′

Минимално предметно разстояние

1,1 м

Увеличение

0,22 x

Автофокусен мотор

Да

Резба за филтри

58 мм

Покритие на сензора

APS-C (за кроп сензор)

Други Нагоре
Байонет

Nikon F

Цвят

Черен

Размер

Приблиз. 72 × 125 мм

Тегло

Приблиз. 400 гр.

Други Нагоре
Серия на обективите

Nikon DX

Пътувайте в света на супертелефото снимането с този вариообектив с формат DX.
Ако искате да изследвате творческите предимства на телефото фотографията, можете да започнете с този лек, дълъг обектив. С оптимизираната си компактна конструкция той е идеалният избор за по-малки D-SLR фотоапарати с формат DX на Nikon¹.


Универсалният диапазон на фокусно разстояние от 70 – 300 мм ви предоставя цялата необходима гъвкавост, за да създавате красиви снимки на отдалечени действия, да улавяте уникални моменти, докато пътувате, или да заснемате аматьорски изображения на дивата природа. Технологията за намаляване на вибрациите на Nikon запазва снимките ви ясни, а обективът фокусира бързо и тихо, което го прави идеален за заснемане както на видео клипове, така и на неподвижни изображения.

 

ЛЕК ВАРИООБЕКТИВ ЗА ВЕЛИКОЛЕПНО СУПЕРТЕЛЕФОТО СНИМАНЕ

Независимо дали сте начинаещи в снимането с D-SLR фотоапарати или искате втори обектив, за да разширите диапазона на увеличение, този вариообектив с формат DX и 4,3-кратно увеличение е идеалният инструмент. Създавайте впечатляващи композиции благодарение на универсалния диапазон на фокусно разстояние от 70 – 300 мм (еквивалент на формат FX: 105 – 450 мм), който с лекота ви приближава до действието. Насладете се на гъвкавостта да увеличавате дивата природа или да се приближавате достатъчно, за да правите блестящи снимки в близък план на играещи деца. А ако искате да снимате филми, плавното и тихо автоматично фокусиране превръщат този обектив в изключително интелигентен избор.

 

ПЛАВНО И БЪРЗО АВТОМАТИЧНО ФОКУСИРАНЕ: СТЪПКОВ ДВИГАТЕЛ НА NIKON

Новият стъпков двигател на Nikon гарантира бързото фокусиране на обектива, а тихата му работа е идеална за снимане на филми. При увеличаване за снимка можете да фокусирате обекта си мигновено и с абсолютна точност. При снимане на видео клип двигателят ви позволява плавно да премествате фокуса практически безшумно.

 

ИЗОБРАЖЕНИЯ С КАЧЕСТВО, ХАРАКТЕРНО ЗА NIKON

Този обектив NIKKOR с формат DX е специално проектиран да използва оптимално високия брой пиксели и усъвършенствания сензор за изображения на D-SLR фотоапаратите на Nikon. Елементът от стъкло с изключително ниска дисперсия (ED) помага да се намали хроматична аберация за получаване на изображения с висока разделителна способност с ярки цветове, детайли с висока рязкост и отлично предаден контраст.

 

НАМАЛЯВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ (VR)

Предназначена да позволява по-стабилно снимане от ръка, впечатляващата система за намаляване на вибрациите на Nikon ви дава възможност да снимате с до четири стопа по-ниски скорости². Това означава, че ще можете да постигате ясни изображения без размазване дори при снимане в далечния край на телефото диапазона при слабо осветление. Можете да включвате и изключвате функцията за намаляване на вибрациите с помощта на менюто на фотоапарата.

 

ОПРОСТЕНО УПРАВЛЕНИЕ

Можете да превключвате между автоматично и ръчно фокусиране с помощта на менюто на фотоапарата³. Възможността за промяна на настройките за фокусиране от менюто на фотоапарата вместо с превключватели по цилиндъра на обектива предотвратява неволните промени на настройките, когато искате да снимате.

 

*Този обектив е съвместим с фотоапарат от серия D3300 или по - нов, серия D5200 или по - нов и серия D7100 или по - нов. D500 също е съвместим. Моля, имайте предвид, че съвместимите фотоапарати може да изискват актуализация на фърмуера.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      749.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      749.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Обектив Nikon AF-P DX Nikkor 70-300MM F/4.5-6.3G ED VR

Предна капачка Nikon LC-58

Задна капачка (бяла)