Вашата количка е празна!
Меню
Код: 14097 Арт. № H-ES200E

Кратки характеристики:

 

  • фокусно разстояние: 200mm
  • светлосила: f/2.8
  • оптична схема: 15 елемента в 13 групи
  • брой ламели: 9 заоблени
  • минимално предметно разстояние: 1.15м.
  • зрителен ъгъл: 6.2°
  • резба за филтри: 77мм.
  • размери: 87.5 x 174мм.
  • тегло: 1245гр.

 

Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 

  • фокусно разстояние: 200mm
  • светлосила: f/2.8
  • оптична схема: 15 елемента в 13 групи
  • брой ламели: 9 заоблени
  • минимално предметно разстояние: 1.15м.
  • зрителен ъгъл: 6.2°
  • резба за филтри: 77мм.
  • размери: 87.5 x 174мм.
  • тегло: 1245гр.

 

Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
6 259.00
  лв
Тип обектив Нагоре
Характеристики

Със стабилизация POWE O.I.S.

Варио / Твърди

Твърди обективи

Според фокусното разстояние

Телеобективи

Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

200mm

Оптична схема

15 елемента в 13 групи

Ламели на диафрагмата

9 броя заоблени

Максимална светлосила

f/2.8

Минимална светлосила

f/22

Зрителен ъгъл

6.2°

Минимално предметно разстояние

1.15м.

Увеличение

0.2x

Стабилизация

Оптична

Резба за филтри

77 мм

Покритие на сензора

Micro 4/3

Други Нагоре
Байонет

m4/3

Цвят

Черен

Размер

87.5 x 174мм.

Тегло

1245гр.

Други Нагоре
Фиксирано фокусно разстояние

200mm

Високата скорост е във ваши ръце


Лекият и компактен високоскоростен телеобектив е просто перфектен за фотография, направена от ръка. 200 мм (еквивалент на 35 мм фотоапарат: 400 мм) възможността за телефото и F2,8 яркостта ви предоставят разстоянието и скоростта, от която се нуждаете, за да заснемате птици и други животни, както и невероятни кадри от спортни събития.

Включеният 1,4x телеконвертор усилва фокусното разстояние до 280 мм (еквивалент на 35 мм фотоапарат: 560 мм). Превключвателите са пригодени да правят фокусирането плавно, докато водоустойчивият корпус ви помага да бъдете в готовност при всякакви условия.

1,4x телеконверторът (DMW-TC14) също така се продава отделно като опционален аксесоар.

 

LEICA DG обектив – съвършената оптика
 

Изберете LEICA DG обектив и получете най-доброто оптично качество и представяне. Те дават естествен отговор на строгите стандарти за качество на Leica Camera AG.

Благодарение на усъвършенствания дизайн на тези обективи ще се насладите на неизменна искряща чистота по краищата на вашите снимки. В същото време, всякакви изкривявания биват предотвратени, за да се позволи прецизно и ясно рендиране на снимки. Това означава, че в дланта на ръката си разполагате с идеалния инструмент за изображения с професионално качество.

 

Нанопокритие на повърхността – чистота от всички ъгли

Дотук с нежеланите вътрешни отражения и отблясъци – нанопокритието на повърхността се прилага към обективите в системата. Това специално, ултратънко покритие е разработено първоначално от Panasonic за намаляване на притеснителните отражения по целия светлинен спектър. Резултатът: кристално чисти снимки, дори когато снимате източник на светлина на тъмно.

 

POWER O.I.S. – ултра ясни снимки
 

Улавяйте сцени спонтанно без причина. Технологията оптичен стабилизатор на изображението (O.I.S.), вградена направо в обектива, гарантира, че снимките ви ще изглеждат невероятно, с резки, незамъглени контури по протежение на цялото изображение.

Извеждайки изключително популярния MEGA O.I.S. на ново ниво, тази усъвършенствана технология незабавно компенсира дори силните разклащания и вибрации на фотоапарата, които могат да настъпят във фотографията. Ето защо можете да улавяте реалистични стени, без да се нуждаете от статив. Накрая ще се наслаждавате на изумителни кристално чисти изображения.

 

 

Устойчив на пръски / прах / замръзване – повече творчески възможности
 

Използвайте елементите в почти всякакво време или място на снимане. Този обектив е с конструкция, устойчива на пръски/прах и замръзване*, която е достатъчно здрава, за да устои дори на употреба в тежки полеви условия. Тя защитава системата от обективи в него от пясък, дъжд и т.н., което я прави съвършена за снимане в тежки условия. А сега нищо не ви задържа да заснемете желаните творчески пейзажни или панорамни кадри.

Обективът поддържа тази функция съвместно с фотоапаратите LUMIX, устойчиви на пръски / прах / замръзване. „Устойчивост на пръски“ е термин, използван за описанието на допълнителното ниво на защита, което предлага този обектив срещу излагане на минимално количество влага, вода или прах. „Устойчивостта на пръски“ не гарантира, че няма да възникне повреда, ако обективът бъде изложен на директен контакт с вода.

 

Видео поддръжка – съвършеният видеозапис


С видео поддръжката всеки потребител разполага с всичко необходимо за запис с фотоапарат LUMIX. Той не само извършва плавни промени на блендата, за да няма резки скокове в експонацията, но и се радва на безшумен дизайн за подобрено улавяне на звука от сцената. Освен това, изумителната AF работа на този обектив заснема отлично 4K видео, за което прецизното фокусиране е от изключително значение.

 

H-ES200

15 елемента в 13 групи:

– 2 леща с ултра свръхниска дисперсия

Лещите с ултра свръхниска дисперсия (UED) коригират хроматичната аберация, като предоставят резки, висококонтрастни изображения с ясни цветове от край до край.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      6 259.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      6 259.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Обектив Panasonic Leica Elmarit 200mm f/2.8 POWER O.I.S

Предна капачка

Задна капачка

Сенник 

Монтаж за трипод 

Телеконвертор Panasonic DMW-TC14