Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13841
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
499.00
  лв
Подходящ за

Sony

Обхват

30 м

Работна честота

2.4 GHz

Свържете безжичното радиоуправление и светкавиците с лекота

Възползвайте се от удобството и гъвкавостта на безжично радиозадействане на светкавици и фотоапарати дори в ярки условия на осветеност или покрай препятствия, което улеснява заснемането на трудни кадри и в обширни зони (30 m). Безжичният радиоприемник FA-WRR1 дава възможност за надеждно задействане при съчетаване с безжичното радиоуправление FA-WRC1M.


Изключително лесно сдвояване с безжично радиоуправление

Сдвояването на няколко радиоприемника FA-WRR1 към безжичното радиоуправление FA-WRC1M е проектирано да бъде бързо, за да отделяте по-малко време за конфигуриране и повече време за снимане. Просто задръжте натиснат бутона за включване на захранването на приемника за няколко секунди, за да влезете в режим на сдвояване, след което добавете всеки приемник към радиоуправлението.


Безжични функции, които преодоляват препятствията

Безжичното радиоуправление FA-WRC1M и безжичния радиоприемник FA-WRR1 разполагат с максимален обхват от 30 m (98,4 ft), за да можете безпроблемно да създавате конфигурации с няколко безжични светкавици в голяма зона, както и да поставяте светкавицата зад фотоапарата по такъв начин, който би бил невъзможен със стандартна инфрачервена система.


Гъвкави режими на заснемане със светкавица

Съчетайте няколко приемника (до 15 приемника в до 5 групи) за прецизно безжично предаване. Управлявайте няколко светкавици с лекота за по-творчески опции за осветление с възможно най-малко оборудване.


Управление за контрол на външна светкавица

Използвайте с безжичното радиоуправление FA-WRC1M за няколко конфигурации на външна светкавица.


Задействайте дистанционно няколко затвора на фотоапарати

Използвайте няколко фотоапарата за едновременно заснемане на обекти от различни ъгли. Използвайте свързващи кабели Multi Terminal за VMC-MM1 (продават се отделно) за свързване на няколко приемника към няколко фотоапарата и безжичното радиоуправление FA-WRC1M за едновременно дистанционно задействане на няколко затвора на фотоапарати.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      499.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      499.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Радиоприемник FA-WRR1