Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 2985

Кратки характеристики:

  • диаметър на работната повърхност: 85 см
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • диаметър на работната повърхност: 85 см
Пълни характеристики
Тип

Дифузен

Повърхности

бяла

Тегло

200 гр

Размер

диаметър на работната повърхност: 85 см, дължина в сгънат вид: 58 см, диаметър на дръжката: 8 мм

Белите дифузни чадъри са сред най-достъпните модификатори на светлината. Увеличават площта на светлинния източник и създават меко разсеяно осветление. При работа в помещение способстват за постигане нисък контраст на сцената поради голямото количество разсеяна светлина, която се отразява от стените, тавана и други повърхности.

Предназначени са за използване с практически всички модели студийни и ръчни светкавици, както и с някои видове халогенно, диодно и флуоресцентно осветление

За работа със студийни светкавици се използва стандартен рефлектор (обикновено влиза вкомплекта на светкавицата), който насочва светлинния поток към чадъра.

За работа с ръчни светкавици се използва специален държач, който позволява чадърът и светкавицата да бъдат поставени на статив.

За работа с флуоресцентни фотолампи чадърът се монтира на дърчач или рефлектор с фасунга.

Поради неголемите си размери 85 см чадъри е най-оптимално да се използват с ръчни светкавици, с неголеми студийни светкавици от базов клас, както и с компактни импулсни глави за генератори.

Чадърите са лесни за прянасяне и съхранение, бързо се привеждат в работно състояние. Това ги прави удобни за фотографите, които често използват осветление извън студиото си.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв
  • Бял дифузен чадър 85см