Вашата количка е празна!
Меню
Код: 10850 Арт. № LS1S
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
1 639.00
  лв
Цветна температура

5500К

Охлаждане

Пасивно

Работно напрежение

15V

Мощност

120W

Регулиране на мощността

Да

Размер

430x420x110 мм

Диодно осветление от висок клас! Изработено от аероалуминий със специален дизайн за максимално ефективно пасивно охлаждане. Цветна температура 5500K! Високо качество на светлината(CRI 95) и ъгъл на разпръскване от 25°. Възможност за работа на батерия(V-Lock стандарт) и в електрическата мрежа. Управлението и монтажната плочка за батерията са отделени от самото осветление и така се постига по-добър баланс на теглото и се увеличават възможностите за позициониране на осветлението по вертикалната му равнина. Инженерите от Aputure са подбрали диоди(общо 1536 на брой) от най-високо качество и са експериментирали с тяхната подредба с цел постигане на по-хомогенен светлинен поток! В комплекта са включени и 10бр. хартиени омекотителя (тествани са стотици видове преди да бъде одобрен този който е включен в комплекта) които намаляват интензитета с 15% и осигуряват ефективно разпръскване на 180°

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 639.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 639.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Light Storm LS1C

Контролен блок

Дистанционно

Захранващ адаптер

Филтри