Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 15439

Кратки характеристики:

  • Бял дифузер. Чадърът се продава отделно!
  • По-добър контрол, отколкото традиционните чадъри
  • Лесен за използване и настройка

Кратко описание:

  • Бял дифузер. Чадърът се продава отделно!
  • По-добър контрол, отколкото традиционните чадъри
  • Лесен за използване и настройка
Описание
Няма информация

Phottix е горд да обяви своята нова серия от чадъри Partix Phottix Premio включващи иновативни подобрения, които ги прецизни и трайни модификатори за осветление.
 
Новите рефлекторни модели Premio са с размери 85см и 120см. Чадърите са снабдени с тежка конструкция със спици от стъклопласт за по-чисти светлини и повишена издържливост, които ще издържат на трудностите на работата на място и в студиото.

Заключващият механизъм е напълно преработен, което го прави по-силен и по-лесен за използване. След много проучвания и тестове, серията Premio се създава като по-дълбок чадър с повече гъвкавост - отговарящ на работния поток и стил на всеки фотограф.
 
Бял дифузьор е наличн за отражателните модели на Phottix Premio като лесно ги превръщат в голям софтбокс (продава се отделно).

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Няма информация