Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10657

Кратки характеристики:

  • Измерва LED, HMI, и Fluorescent
  • Измерва Tungsten, Natural Light и Flash
  • 4.3 "сензорен екран с 9 режима на дисплея
  • Показва CRI

Кратко описание:

  • Измерва LED, HMI, и Fluorescent
  • Измерва Tungsten, Natural Light и Flash
  • 4.3 "сензорен екран с 9 режима на дисплея
  • Показва CRI
Няма информация

Новият SPECTROMASTER C-700 е първият в света спектрометър, който може да измерва параметрите на светлината от всички видове източници – диодно, флуоресцентно металхалогенно, халогенно, импулсно (светкавица) и слънчево осветление. Уредът позволява измерване състава на светлината с точност до 1 nm от дължината на вълната, която му позволява да улавя дори най-малките пикови стойности в спектъра на диодното и флуоресцентното осветление. Чрез усъвършенстваният си CMOS сензор и софтуер се покрива широк диапазон от 1 600 до 40 000 Kelvin (K).

Интуитивния голям (4.3") цветен тъч дисплей на SPECTROMASTER C-700 позволява лесно навигиране между  екраните със спектралното разпределение, сравнителен, Color Rendering Index (CRI) данни и много повече. Това също така е първия спектрометър, който измерва безжично светкавично осветление и предоставя данни за цвят и основни изходни данни за светлината.

SPECTROMASTER C-700 е връзката между камерата и всеки един източник на светлина, специално насочен и към точното измерване на цвета на диодните (LED) осветления, което е необходимо и търсено от професионалистите по целия свят.

Репродуцирането на цветовете точно като в реалността е било винаги основна цел за фотографията и видеографията от самото начало. И днес, в ерата на цифровата фотография, снимащите продължават да търсят точния контрол върху цвета при разрастващото многообразие от светлинни източници. Предизвикателствата на съвременните светлинни източници и конкретно диодното (LED) осветление се увеличават бързо и контролът на цвета става все по-комплексен и сложен. Sekonic отговаря на това предизвикатолство чрез този сравнително достъпен, удобен за използване и на практика уникален уред.


Измерва LED, HMI, флуоресцентно, халогенни, естествено осветление и импулсно (светкавично) със стъпка 1 нанометър дължинана вълната от 380 до 780 нанометра.
Широк спектър на измерване на цветната температура (1 600 до 40 000 К) и осветеност (1 до 200 000 lx за налично осветление и 20 до 20 480 lx s за импулсно осветление) наличен и при цифров и филмов режим
Удобен за използване - въртяща се на 270 градуса глава, калибрация на тъмното без капачка, голям 4.3" тъч цветен LCD дисплей и къстъм функции
Различни екрани (Спектрограма, CRI, Текст, Цветен филтър за осветление RoscoⒸ и LEEⒸ, филтър за обектив WrattenⒸ , LEEⒸ и FujiⒸ, компенсация на белия баланс, сравнение на различни светлинни източници)
Измерва в Kelvin (K), Осветеност (lux), LB/CC филтри (за обектив или за осветление), LB/CC индекс, CRI (Ra, R1 до R15), ⊿uv
До 99 измервания могат да бъдат запазени в паметтаи компенсиране на баланс на бялото

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      2 449.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      2 449.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Спектрометър

калъф

CD-ROM с C-700 Series utilit