Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 15158

Кратки характеристики:

  • Диаметър на резбата 77мм
  • Рамка с дебелина 3.2мм
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • Диаметър на резбата 77мм
  • Рамка с дебелина 3.2мм
Пълни характеристики
Характеристики
Резба

77 мм

Многослойно просветление

Да

C-PL филтър от най-висок клас съчетаващ безкомпромисно оптично качество, ефективна поляризация и ефект на цветово насищане, перфектна водоустойчивост, маслоустойчивост  и ново проектирана усъвършенствана рамка.

Селекцията Celeste е най-високотехнологичната гама от филтри, разработена с професионални фотографи, осигуряващи изключителна ефективност на светлинното отразяване, комбинирана с Anti Stain Coating (ASC) и нова модерна рамка с високи ергономични възможности. Филтрите Celeste обещават удовлетворение за всички професионални фотографи с най-настоятелни изисквания към качеството и поддръжката. Серията Celeste гарантира почти нулева отрицателна намеса със светлината.
Celeste C-PL се представя с пълна гама от размери от 37 до 82 мм, за да се използва с лещи за DSLR или без огледални камери.

C-PL ефект

Celeste C-PL ефективно управлява отраженията от неметални предмети, потиска отблясъците от водните повърхности, увеличава контраста и наситеността на външните сцени с по-дълбоки цветови нюанси. В същото време филтърът C-PL служи много за защита на скъпите предни оптични елементи на лещата от физически увреждания.

Изключително слабо отразяване на светлината

Celeste C-PL приема 18-слойно антирефлексно покритие Super ZR - подобрена версия на покритието на филтърна серия Kenko ZETA, което осигурява удивителни резултати в отразяването на светлината. Благодарение на тази технология за покритие, нивото на светлоотразяване се запазва на 0,3%, което е невероятно ниско за филтри C-PL.

Покритие против зацапване

Заедно с отличните способности за предаване на светлината, Celeste C-PL има впечатляващи свойства за отблъскване на вода и масло, благодарение на AntiStain Coating (ASC). Покритието против зацапване е наслоено от двете страни на стъклото за по-лесно и по-ефективно поддържане на филтъра. По-малък шанс за зацапване на филтъра е и по-малък шанс за надраскване на филтъра, докато се почиства.

Водни и масла репеленти

ASC ефективно отблъсква водата, маслото и петна, поддържайки повърхността на филтъра чиста при различни условия на снимане. Няма повече нужда от почистване или почистване на прах често. Това гарантира дълъг живот на продукта в сравнение с други марки филтри покритие, което излиза в по-бързо време, ако избършете филтър по-често.

Филм за поляризация с висока прозрачност

Celeste C-PL предава 25% повече светлина (еквивалентна на 1 пълен стоп), отколкото другите филтри за топ марка благодарение на поляризиращия филм с висока прозрачност.

Изкуството на рамката

Новата рамка на филтъра Celeste C-PL е резултат от дълги и интензивни изследвания на нашите инженери. Всяка част е проектирана и произведена с точни и най-високи стандарти за качество.

Рамката Celeste получи няколко функции, които донесат реални предимства на фотографа и се различават от серията Celeste от други марки.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      249.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      249.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация