Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 15153

Кратки характеристики:

  • Диаметър на резбата 67мм
  • Рамка с дебелина 3.2мм
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • Диаметър на резбата 67мм
  • Рамка с дебелина 3.2мм
Пълни характеристики
Характеристики
Многослойно просветление

Да

Конструкция

Дебелина на рамката 3.2 mm

Резба

67 мм

Най-високият най-висок клас UV филтър, който съчетава безкомпромисно оптично качество, ефективно UV, перфектно водно-отблъскващо действие и ново проектирана усъвършенствана рамка.


Селекцията Celeste е най-високотехнологичната гама от филтри разработена от професионални фотографи има изключителна антирефлексна ефективност комбинирана с Anti Stain Coating (ASC) Предлага и новоразработена рамка с високи ергономични възможности. Celeste UV отрязва UV лъчите, които оказват негативно влияние върху изображението при снимане на открито. В същото време UV филтърът служи много за защита на скъпите предни оптични елементи на лещата от физически увреждания.
Филтрите Celeste обещават да осигурят удовлетвореност за професионалните фотографи с най-настойчиви изисквания към качеството и поддръжката. Celeste серията гарантира почти нулева отрицателна намеса в светлината.
Celeste UV се представя с пълна гама от размери от 37 до 82 мм.

Изключително слабо отразяване на светлината.


Celeste UV има 18-слойно антирефлексно покритие Super ZR - подобрена версия на покритието на филтърна серия Kenko ZETA, което осигурява удивителни резултати при ефективността на светлинното отразяване. Благодарение на тази технология за покритие нивото на отразяване на светлината се запазва на 0,2%, което е невероятно ниско, което означава, че Celeste UV ще предава толкова добре, колкото 100% от общото количество светлина, постъпващо в обектива. Като се има предвид 100% прозрачен, без оцветени оптични стъкла, това е най-чистият и чист филтър, правен някога.

 

Anti-Stain Coating.

Заедно с отличните способности за пренос на светлина Celeste UV има впечатляващи характеристики за отблъскване на вода и масло благодарение на Anti-Stain Coating (ASC). Покритието против зацапване е наслоено от двете страни на стъклото за по-лесно и по-ефективно поддържане на филтъра. По-малък шанс за улавяне на прах върху филтъра и по-малък шанс за надраскване на филтъра, докато се избърсва повърхността с почистваща хартия.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Няма информация