Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10736

Кратки характеристики:

16.0 мегапиксела, 5х оптичен зуум, 3" LCD дисплей, FullHD видеоклип

Пълни характеристики

Кратко описание:

16.0 мегапиксела, 5х оптичен зуум, 3" LCD дисплей, FullHD видеоклип

Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

21 - 105 mm

Оптична схема

10 елемента в 8 групи

Увеличение

Максимална светлосила

3,5 - 5,7

Изображение Нагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Разделителна способност

16 MP

Видеоклип

Да

Процесор

TruePIC VII

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) Време за запис: 18 мин. 60p

HD (1280 x 720) Време за запис: 29 мин. 60p

480p (848 x 480) 60p

Продължителност на видео запис

29 минути и 59 секунди

Файлов формат

JPEG

Фокус Нагоре
Режими на фокусиране

Автоматичен

Следящ

Единичен

Проследяване на лице

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 125-6400

Скорост на затвора

1/2сек - 1/2000сек

Серия снимки

7 кад./сек. на пълна резолюция

Режими на снимане

i-Auto

Автоматичен

Супер макро

Арт филтър

Sportcam

Панорама

Автопортрет

Режими на измерване

Централно-осреднен

Баланс на бялото

Облачно Слънчево Ел. крушка Под вода Флуоресцентна светлина 1

Стабилизация

5-осова

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Режими на светкавицата

Автоматично

LED

Корекция на червени очи

Запълваща

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0"

Визьор

Не

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

37MB

Слот за памет

SD , SDHC, SDXC

Тип батерия

Li-Ion батерия Olympus Li-50B

Размер и тегло Нагоре
Размер

112.9 x 64.1 x 27.6 мм.

Тегло

224 гр.

Други Нагоре
Вграден микрофон

Да

Минимално предметно разстояние

1 см.

Свързаност

Wi-Fi

Конструкция

Метален корпус

Интерфейс

USB

HDMI

Обичам приключенията на открито и мога да разчитам на моя tough партньор да запечати всички онези вълнуващи моменти, дори и в най-спонтанните ситуации.

Този фотоапарат Ви дава свободата да снимате при всякакви метеорологични условия. Благодарение на здравата му конструкция няма да се притеснявате от вода, прах, кал или студ. TG-870 ще се справи с всичко! Насладете се на снимането докато карате сърф. Бъдете уверени и при изкачването дори и на най-високите планински върхове - апаратът също така е ударо- и студоустойчив.

 

Никога не е било токова лесно да правиш разкошни селфи снимки, докато се забавляваш с приятелите си!

Където и да се намирате, можете да заснемете себе си във вълнуващ момент, благодарение на обръщащия се на 180° LCD екран с висока резолюция и с помощта на режима Автопортрет и на изнесения отпред Face бутон за бърз достъп.

 

Удивително е колко добре се случват нещата, благодарение на sports holder калъфа. Трябва ми само една ръка, за да натискам спусъка, а с другата съм свободен да се движа.

Перфектен за всяко приключение. Този калъф със специално окачване може да прикачи TG-870 към раницата Ви или към колана, с което да Ви осигури свободата да се движите и да снимате само с една ръка.

*купува се допълнително

 

Изправя се срещу стихиите.

Искате ли да имате перфектния апарат, който да издържа на всички изпитания заедно с Вас? Надеждната и здрава конструкция и умната система от уплътнения запазват TG-870 дори и в екстремни ситуации. Удароустойчив при изпускане от височина до 2.1m, водозащитен до дълбочина от 15m, издържащ на тежест до 100kg и на студ до –10°C, както и прахозащитен - това е Вашият партньор за всички приключения.

 

Надскача границите!

TG-870 Ви дава абсолютния максимум откъм оптични технологии: компактно тяло с ултраширокоъгълен обектив (от забележителните 21mm). Можете да записвате и видео на 90° и в съотношение 16:9. Стабилизацията в обектива ще Ви гарантира винаги резки и чисти кадри от всякакъв ъгъл.

 

Винаги на линия. Поствайте екшъна на момента.

Толкова е лесно да държиш приятелите си информирани за своите приключения. TG-870 е с вграден Wi-Fi и можете да правите снимки, управлявайки го дистанционно от смартфона си, а след това да качвате заснетото в социалната мрежа, ползвайки безплатната апликация OLYMPUS Image Share. Можете също да добавяте и GPS данни към снимките, благодарение на безплатната апликация OLYMPUS Image Track (също безплатна).

 

За още по-свежи видеоклипове.

Направете собствен свеж филм! TG-870 има нов режим Sportcam, който Ви позволява гладък запис (таймлапс или slow motion) със 60р в типичен кинематографски стил, а опцията за заключвaне на фокуса (AF Lock) Ви дава свободата да фокусирате уверено върху предния или задния фон.

 

5X ултра широкоъгълен оптичен зум

Този модел може да се похвали с 5x оптичен вариообектив за запис на изключително чисти изображения по цялата фокусна дължина от 21mm (супер широк ъгъл) до 105mm (за далечни обекти).

 

16 Мр CMOS сензор със задна подсветка

Ще се наслаждавате на висококачествени видеоклипове, снимки и разпечатки в пълна резолюция до 16 мегапиксела, с подобрен детайл и намален шум, особено при лоши светлинни условия.

 

TruePic VII процесор

Заедно с високоскоростния сензор, процесорът TruePic VII прецизно се адаптира към специфичните изисквания на използваната от Вас бленда и резултатът винаги е забележителна снимка, максимално рязка и на фокус и максимално близка до реалността.

 

iHS технология

Като комбинация от качествата на високоскоростния 16MP CMOS сензор и супер мощния TruePic VII процесор, iHS технологията Ви позволява да записвате перфектно и точно сцената, която желаете, с изключително високо качество и детайл.

 

7.6cm/3-инчов LCD с 920,000 точки резолюция

Големият и с висока резолюция екран препредава брилянтно цветовете и контраста във всяка снимка и видеоклип, за по-удобно и лесно кадриране и запечатване на Вашите приключения.

 

1080p Full HD 60p видеоклип

Full HD (1920 x 1080) с пълна резолюция и 60p, за да се насладите на високо качество и гладко движещи се обекти.

 

Хибридна 5-осева стабилизация на изображението

Тази "умна" иновация използва комбинация от изместване на лещите в обектива плюс цифрова стабилизация, за да противодейства максимално на размазването. Това е незаменима функция за запис на резки снимки и видеоклипове при лоши светлинни условия или в движение.

 

Арт филтър

Украсете снимките си и покажете Вашия творчески потенциал! 6 нови арт филтъра са добавени в ТG-870, т.е. имате на разположение общо 13 различни опции. Поиграйте си с ефектите и направете снимките и клипчетата си уникални.

 

Live Composite

Използвайте дълга експонация, за да създадете един единствен уникален кадър например на дъжд от падащи звезди. Live Composite се базира на специален контрол над яркостта. Можете да видите резултата още преди да сте заснели кадъра, за да направите желаните промени навреме.

 

Гнездо за статив

Направете си различно селфи: просто поставете апарата на статив и снимайте вертикално. Запишете действието по нов начин и с нова перспектива.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      599.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      599.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Olympus TG-870 Black

Батерия Olympus Li-Ion Li-50B

USB кабел

Адаптер за 220V

ремък за китка